Tervis Toitumine Uudised 

Professor Hristo Mermerski arvamus

Professor Hristo Mermerski: 70 protsenti inimestest sureb kuritegeliku suhtumise pärast toitumisse.

Professor Hristo Mermerski – geneetik, arst ja endine diplomaat Washingtonis. Ta töötab Inglismaal, Saksamaal ja USA-s. Ta on kümnete raamatute autor. Ta on olnud õppejõud 200 ülikoolis 63 riigis. Ta jätkab loengute pidamist üle kogu maailma ja lendab sageli Ameerikasse, kus on tema kodu ja kus elab tema poeg, kes on samuti tuntud teadlane. Nad mõlemad töötavad tandemis ja nende teadustööd on paljude inimeste töölaual kogu maailmas.

Toituge õigesti, nautige iga hetke oma elus ja OLGE TERVE!

Vanadus ei ole loomulik seisund. Paljude arvates on see haigus. Me ise kutsume selle esile, andes oma keha haiguse kätte pantvangi. Tervise säilitamiseks piisab lihtsate toitumisreeglite järgimisest. Baasratsioon – mitte mingeid liialdusi ja kõike mõõdukalt. 70% inimestest maailmas sureb kuritegeliku suhtumise tõttu toitumisse. Podagra, suhkrudiabeet, haavandtõbi, insult, infarkt, erinevad vähiliigid ja ateroskleroos on tsivilisatsiooni nuhtluseks. 

Sellest tulenevalt jagasin ma vananemis- ja vähivastastes entsüklopeediates toidud 11 rühma. Peamisteks toiduaineteks on aedviljad, puuviljad, viinamari, jogurt ja vein. 

Vein? Jah, vein, jogurt on ainult selle konkurent. Kuid see ei tähenda, et veini võib kuritarvitada. Prantsusmaal juuakse liha söömisel punast veini. Ja see on õige!

Varem kasutati tõelist jogurtit, bulgaaria oma. Kuid seda ei ole meie turule enam peaaegu üldse jäänud. Uued jogurtid on valmistatud prantsuse, saksa, taani ja itaalia retseptide järgi – ning neis on põhikomponentideks pärm ja piim. Protsess on juhitamatu, kuna toimub suurim rumalus – bulgaaria riiklikust standardist loobumine. Ravitoimega bulgaaria jogurtibakterit (lactobacillus bulgaricus) kasutatakse jogurtite valmistamisel Jaapanis, Hiinas ja Koreas. Võib-olla paneb teid imestama fakt, et 25 mln inimest alustab oma päeva hommikusöögiga, mis sisaldab ravitoimega bulgaaria jogurtibaktereid, mis on tõeline looduse õnnistus. See jogurt on tõepoolest ilu säilitaja. Kõige kergemini omastatav toit. See hoiab ära mao- ja jämesoolevähi tekkimise. Üks purk päevas kaitseb osteoporoosi eest. See on kõige lihtsam ja magusam moodus organismi puhastamiseks ja kaalu langetamiseks!

Jah, kuid see ei ole kõigile taskukohane. Valmistage jogurt, mis sisaldab bulgaaria jogurtibaktereid ja lisage sellele 1 supilusikatäis mett, 1 supilusikatäis 100% õunapektiini, 1 teelusikatäis kaneeli ja 40 tilka taruvaigutõmmist (30 protsenti).  Neid koostisosasid müüakse apteekides ja need on taskukohased.

Te võite selle korraga ära süüa või süüa 2 supilusika kaupa iga kahe tunni järel. Kasulik on lisada mustikaid – 1 peotäis, ja peotäis peenestatud kreeka pähkleid. Sinikaid – nimetatakse kosmonautide toiduks. Kui olete väga näljane, siis lisage banaan – peenikese talje, särava naha ja suurepärase tervise jaoks.

Salat porgandist ja küüslaugust on otseseks iluvitamiinide asendajaks.  Aserbaidžaanis läbiviidud eksperiment tõestas küüslaugu maagilisi omadusi. Haigusttekitavate bakteritega vette pandi küüslauk. Mõne tunni möödumisel ei olnud haigusttekitavatest bakteritest jälgegi. Taruvaik on samasuguse toimega, kui sellega loputada iga päev keelt, igemeid ja suulage. See hävitab gripiviirused, võitleb gastriidi ja koliidiga, kui lahustada 20-30 tilka 50 ml vees ja juua kaks korda päevas. See on ka vähivastane profülaktika. Ka puudel on viirusevastane toime. Pähklipuu, saar, pöök ja tamm hävitavad baktereid.

Kui te ostate toiduaineid, kas te loete siis etikette ja isegi kõige väiksemaid sümboleid? Pole üldse imekspandav, et neid ei saa isegi luubiga lugeda. Naatriumnitraadi ja naatriumnitriti sünteetilised lisandid on ühed suurimad nooruse ja tervise timukad. Kõige ohtlikumateks konservantideks on butüleeritud hüdroksütolueen ja butüülhüdroksüanisool. Neid kasutatakse rääsumise vastu.

Lisatakse valmistortidesse, närimiskummidesse, kommidesse ja makaronidesse, et säilitada värskus ja kõlblikkusaeg. Need on toiduained, mida enamik lapsi armastab. Need põhjustavad vähki ja allergiat. Nii ka suhkur. See soodustab kusepõievähi arengut, kuid rafineeritud suhkur on veelgi ohtlikum. Parem jooge suhkruta kohvi. Kuid kuidas saab suhkru tarbimisest loobuda?!?

Kogu maailmas on üle 200 keemilise aine, mille lõhn on meeldiv ja köitev. Just need meelitavad lapsi erksavärvilisi toiduaineid tarvitama, kuid võivad kontsentreeritud kujul põhjustada krampe ja surma, ja arstid hiljem imestavad, miks laps ära suri. Kuid mitte kellelgi ei ole see meeles. Lastetoidus kasutatakse sageli modifitseeritud tärklist. Selle keemiline koostis on lastele samuti kahjulik. Kuid sama ohtlikud on ka naturaalsed mahlad pakendites. Need sisaldavad teist kahjulikku lisandit – taimeõli. See hoiab ära tsitruselistest valmistatud jookide sadestumise ja vee eraldumise kontsentraadist. Seega on viljalihaga mahla kõige õigem ise teha!

Möödunud sajandi esimesel 10 aastal tarbisid inimesed suhkrut 5 korda vähem kui praegu. Seda nimetatakse valgeks needuseks. Ainult ameeriklased söövad rohkem suhkrut kui meie – fantastilised 46 kg aastas inimese kohta. Suhkur – see on haige süda, kopsud, neerud ja magu.

30% bulgaarlastest kannatab kõrge vererõhu käes, kuid vähesed teavad, et selle peamiseks põhjuseks on väga suur soola tarbimine. Eriti ohtlik on süüa tühja kõhu peale krõpse või soolakuivikuid – mis sageli asendavad hommikusööki. See on sõna otseses mõttes enesetapmine! Klassikaliseks näiteks eluohtlikust hommikusöögist on pontšikud ning praetud, soolased ja magusad toiduained – need on tõelised kirstunaelad. Sama puudutab ka mikrolaineahjus valmistatud popkorni. Unustage gaseeritud limonaadid.

Sööge iga päev ära üks õun. Jooge külmutatud vett või teed ravimtaimedest. Töötage aktiivselt. Käige iga päev duši all. Magage jahedas toas. Puhkepäevadel käige jalgsi või sõitke jalgrattaga 10-15 km. Ümbritsege end sõpradega, käige peoõhtutel, naerge, ja ärge loobuge seksist. Ärge mõelge ega rääkige, et olete vana.

Eksisteerib üks väga huvitav hiina organismi puhastamise rituaal, mida korratakse üks kord päevas tühja kõhu peale. Võtke suhu 1 spl päevalilleõli, pange see suu esiotsa ja hakake imeme nagu lutsukommi. Kuid ärge neelake sellest mitte ühtegi tilka alla. Imege aeglaselt, 10-15 minuti jooksul. Kõigepealt muutub õli paksemaks, seejärel vesisemaks ning lõpuks muutub selle värvus valgeks, ja teie peate selle välja sülitama, sest see on mürgine. Protsess on lõpule jõudnud siis, kui õli on valge nagu piim. Pärast protseduuri tuleb suud sooja veega hoolikalt loputada. See väike saladus aitab rakke säilitada. 

Toit peab olema meie ravimiks, see ravib 66% haigustest. Kiirtoiduna valmistatud võileivad on kuritegu meie keha vastu.

Daamid võivad kasutada ilusate juuste, küünte ja naha tagamiseks järgmist retsepti – segage võrdsetes osades mesi, kreeka pähklid, kuragaa ja sidrunid, pange saadud segu klaaspurki ja tarvitage 3 korda päevas 1 teelusikatäis korraga.

Ja kurikuulus bulgaaria ilu peitub … ubades. Need asendavad suures osas punast liha, kuna sisaldavad 31% valke ja 11% rasvu. Tänu sellele ei ole meie maa mitte kunagi valgunälga tundnud. Heaks seksiks soovitame peamiselt sellerit.   

Seotud postitused